SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kareby Idrottssällskap
Fotboll
Om klubben

Kareby IS, Klubben som aldrig vilar – Klubben som alltid är på gång.


Kareby IS är föreningen där alla är välkomna. Föreningen är verksam inom främst bandy och fotboll men erbjuder även boule och barngymnastik. Denna bredd har gjort Kareby IS till en av Kungälv Kommuns större idrottsföreningar med över 500 medlemmar. Ungdomsverksamheten är kärnan i föreningen och från det att man är sex år gammal kan man börja spela bandy och fotboll och för yngre barn erbjuder föreningen barngymnastik. Fotbollen bedrivs idag på ungdomsnivå med olika lag för både flickor och pojkar samt ett seniorlag för herrar. Bandyn bedrivs på både ungdoms- och seniornivå och där seniorverksamheten består av ett damlag som spelar i Elitserien. Vår flickverksamhet i Bandy drivs i sammarbete med Surte BK.

Kareby IS bildades 1945 och har sedan dess varit en naturlig del för idrotts- och motionsintresserade människor i och kring Kareby. Klubbstugan och anläggningen vid Hagenvägen 73 är klubbens bas men vi har även en lokal vid Skarpe Nord i Kungälv.

Klubben bedrivs i ideell regi och all vår verksamhet finansieras genom våra partners, medlemsavgifter, aktivitetsstöd och genom vår årliga julmarknad samt julgransförsäljning. Varje år arbetar våra ledare/tränare och övriga förtroendevalda tillsammans för att driva föreningen framåt och ge våra ungdomar, elitsatsande och motionärer de förutsättningar som krävs oavsett om målet är SM guld eller bara att få delta och ha kul tillsammans med sina kompisar.

De sportsliga framgångarna bygger vi på individens egen vilja att bidra och lyckas. Framgång på elitnivå handlar i dagens Sverige ofta om vem som har störst plånbok att värva duktiga spelare och ledare. Kareby IS är ett undantag och i Kareby IS värderas du lika högt oavsett om du är spelare i ett representationslag, barn/ungdom eller glad motionär.

Välkommen till Kareby IS.

 
Våra sponsorer