SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kareby Idrottssällskap
Fotboll
Om Kareby IS Fotboll F13/14

Ni har kommit till laget för flickor födda 2013/2014. Alla som vill ha kul med kompisar i sällskap med en fotboll är välkomna! Är du nybörjare och vill testa på och är född 2013/2014 så är du också välkommen till oss. Kontakta lagets ledare för mer information.

 
Kakförsäljning
2024-04-21 16:40

Hejsan!

Nu på tisdag kommer tjejerna att få med sig broschyrer från kakservice efter träningen. Då det är andra gången vi säljer så blir förtjänsten lite högre, 33kr per såld burk går till tjejernas lagkassa.
Förra våren sålde tjejerna totalt 435 burkar. Hade vart roligt om vi strävade efter att slå det.
Tjejerna får med sig 2 broschyrer var, ifall ni föräldrar även vill ta med en broschyr till arbetsplatsen.

Registrera ert barn genom länken:
https://www.kakservice.se/minasidor/JEMUME

Delar lite försäljningsstips från kakservice:

Så här hittar du dina kunder
Besök släkt och vänner
Ta med säljkatalogen och dela webshopen till alla du känner, släkt, vänner och bekanta. Kakorna, knäckesticksen och godisburkarna är lättsålda och efterfrågade och det brukar ?nnas många som vill handla bara de får möjligheten att beställa. Tänk om alla du känner köper 3-5 burkar var, då blir det snabbt många sålda burkar.

Sälj på föräldrars och bekantas arbetsplatser
Föräldrar och vänners arbetsplatser är bra ställen att sälja på. Här kan du t. ex. låta en säljkatalog ligga i ?karummet under några dagar så alla på arbetsplatsen hinner beställa. Samtidigt som du kan mejla ut en länk till din personliga webshop. Det ?nns ?era säljare som sålt 20-50 burkar på en och samma arbetsplats.

Besök dina grannar
Att besöka sina grannar brukar också vara framgångsrikt. Besök inte bara de närmaste grannarna utan gärna hela området där du bor. Glöm inte att berätta att de stödjer dig och ditt lag/klass genom sitt köp.

 
Våra sponsorer