SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kareby Idrottssällskap
Fotboll
Om Kareby IS Fotboll P13

Ni har kommit till laget för pojkar födda 2013. Alla som vill ha kul med kompisar i sällskap med en fotboll är välkomna! Är du nybörjare och vill testa på och är född 2013 så är du också välkommen till oss. Kontakta lagets ledare för mer information.

Info om träningslägret i helgen
2024-04-10 19:38

Hej förlåt för väldigt sen info om helgens aktivitet

 

Vi samlas 12:00 vid klubbstugan för att lägga in sovgrejer m.m efter det går vi ner och kör en träning mellan 12:15-14:00, kom ombytta. 


Efter det går vi upp och grillar några hamburgare till lunch och har teori och snack om tex. var man vill spela för positioner, upplägg på matcher och uppställning. 
Sen blir det ett träningspass till på eftermiddag på planen, inför kvällen går vi upp till omklädningsrummet  och duschar och gör middag gemensamt för att arbeta med grupp gemenskapen. Vi har vi planerat tacos, efter det kör vi roliga aktiviteter så som pingis m.m


Vi har köpt i godis dricka och chips så ni behöver inte skicka med något lördagsgodis.
Söndagen börjar vi med frukost och gött tjöt och uppladdning inför matchen på söndag kl 11-12. Efter matchen gör vi samma sak och går upp till omklädningsrummet och pratar och duschar, vi avslutar träningslägret med en korvgrillning.

 

Att ha med sig:
Sovgrejer: madrass, täcke/sovsäck kudde, gosedjur.
Sköna kläder att ha på kvällen
Handduk, underkläder, schampo, 
Mobil och laddare. 


Detta skall bli rikligt roligt och grabbarna var riktigt taggade i tisdag inför helgen. 

 

Mvh tränarena

 
Våra sponsorer