SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kareby Idrottssällskap
Övrigt
Om Kareby IS Barngymnastik 2018 (tisdag)
 
Info inför terminsavslutning barngymnastik Kareby
2024-04-25 13:17

Hej, 

På tisdag den 30 april är det avslutning för våra gymnaster. Vi välkomnar nära och kära att titta på när barnen visar upp vad vi övat på. Vi avslutar med diplomutdelning och fika för barnen.

 

Meddela allergier senast 26/4 till barngymnastik@kareby.com

 

Under uppvärmningen får familj vänta utanför hallen. Det är ok att ta bilder på sitt egna barn men tänk på att inte publicera bilder på sociala medier.

 

Alla får behålla sin plats i gruppen nästa termin. OBS! Om man inte önskar fortsätta, skicka mail till barngymnastik@kareby.com

 

Tack för denna termin!

Tack för mig
2024-04-19 13:18

Hej alla glada! Nu närmar sig sommaren och vi har två gånger kvar i gympan innan uppehåll. Jag vill passa på att tacka för mig då detta blir min sista termin som gympaledare. Det har varit jättekul att få lära känna alla barn och se dom utvecklas. För att tisdagsgymnastiken ska kunna fortsätta behöver vi nya ledare. Vill därför uppmana er att räcka upp handen och hoppa in. Tina fortsätter om det kommer fler ledare. Vi ser helst att man är tre personer så att det inte blir så sårbart om någon får förhinder. Om vi saknar ledare så kan jag tyvärr inte svara än på hur det blir med tisdagarna i höst. Men som sagt det är jättekul att få lära känna alla duktiga barn och även utvecklande på många sätt: barngymnastik@kareby.com

Med vänlig hälsning,
Anna

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Barngymnastikverksamhet, 01/01 13:10 
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer