19:00

Bergsjö IF

Referat

Referat: Kareby IS - Bergsjö IF

Fredag och ny hemmamatch. Efter 3 matcher står Kareby på 1 poäng och längtan efter en seger är stor. Vi går ut på plan och startar riktigt bra med att spela oss fram till några fina lägen. Och relativt snabbt så gör vi 1-0 av Emil efter fint förarbete av Backman. Halvleken fortsätter i samma stil där Kareby är det spelförande laget. Det ger även resultat efter 37 minuter då Oliver sätter 2-0, vilket också blir halvtidsresultat. 2. Halvlek så börjat Bergsjö bättre och kan både resusera och så småningom även kvittera.
Sammanfattningsvis så visar vi återigen att vi är med i matchen och kan lika gärna vinna denna också. Lite mer fokus och med matcherna kommer rutinen som lär oss att vinna dessa matcher. Vi tackar domarna och Bergsjö för en god match samt självklart vår fantastiska publik som fortsätter att stå upp och stödja oss. Ny match på onsdag mot Pushers borta på gröna vallen.