Referat

Referat: KS Bandy - Sandvikens AIK Bandy

KS bandy – Sandvikens AIK 2024-01-20

Förlust mot Sandvikens AIK

KS bandy kom till dagens hemmamatch med endast två avbytare och två debutanter då det härjar sjukdomar i laget. Utifrån förutsättningarna gjorde tjejerna det som kunde förväntas mot ett Sandviken som för dagen var det klart bästa laget på planen. KS fick lägga all kraft på att försvara sig och hade inte riktigt orken att skapa så mycket framåt. I halvlek hade Sandviken gått ifrån till 0-7.
Elena Schulz i KS målet var bra hela matchen men framförallt i andra halvlek storspelade hon och stod för många fina räddningar bland annat en straff vilket gjorde att det blev något färre mål i andra halvlek. Matchen slutade 0-11 i Sandvikens favör. Våra två debutanter Maja Tönsgård och Amanda Egemalm fick chansen att göra debut i Elitserien och gjorde det bra i denna tuffa match.
Nu är det spelledigt nästa helg och nästa match är borta mot Västerås den 3/2.